Šokantno: Za seksualne usluge djevojčica plaćana dopunama za mobilni telefon?!

silovanje, silovanje, džamija, crna kronika, silovanje, trudnoća, silovanje, žepče, silovanje, Tuzla, silovanje, Posavina, silovanje, seks, prijestupnik, silovatelj, silovanje, nigerija, studentica, silovanje, dječji dom, zlostavljanje, Beč, Srbija, silovanje, mobitel, silovanje, pedofilija, Makedonija, seks, bolest, optužnica, pedofilija, zanimljivosti, zlostavljanje, seks, nasilje, robinja, silovanje, lončari, silovanje, grob, obiteljsko nasilje, incest, teško seksualno zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, djevojčica, pijanstvo, alkohol, auto, razvod, pilanje, logor Duhok, masovna ubojstva, silovanja, Ekstremisti ISIL-a, ISIL, seksualno zlostavljanje djece, silovanje, pedofil, djevojčice, trudnoća, BIH, maloljetničke trudnoće, pobačaj, djevojčice, tučnjava, roditelji, manijak, haustor, napad, seks navike, prodaja, maloljetnica, djeca rast, roditelji, pedofili, pedofilija, uhićenje, gole fotke, zlostavljanje, otac, psiholozi, djeca rast, igra, nasilje, pornografija, Mostar, djevojčica,
Nakon uhićenja, policija je pretresla njegovu kuću u Ulici Slobodana Jovanovića u banjalučkom naselju Nova varoš i pronašla određenu količinu oružja i eksploziva, među kojima su i dvije ručne bombe.

Osumnjičeni Sandić, kako je potvrdio izvor Nezavisnih novina, danas bi trebalo da bude sproveden na saslušanje u banjalučko Okružno tužiteljstvo. Zvaničnih informacija o ovom slučaju jučer nije bilo u CJB Banjaluka.

Izvor "Nezavisnih" blizak MUP-u RS ispričao je da je Sandić koji je živio u trošnoj kući, nalik na otpad, prijavljen za seksualno zlostavljanje i to nakon što je čitav skandal otkrila majka maloljetnice.

"Slučaj je trajao više mjeseci, nakon čega je majka saznala za njega i sve prijavila policiji. Trenutno se sprovodi istraga kako bi bile utvrđene točne okolnosti ovog teškog kaznenog djela. Osumnjičeni bi danas trebalo da bude sproveden kod nadležnog tužitelja na dalju obradu", ispričao je jučer izvor "Nezavisnih" pojasnivši kako je Sandić nakon uhićenja sproveden u policiju na kriminalističku obradu.

Prema nezvaničnim informacijama, maloljetnica je za seksualne usluge plaćana dopunama za mobilni telefon, ali ovu kao i ostale informacije utvrdiće detaljna policijska istraga.

Sandićevi susjedi juče su bili šokirani viješću o pretresu i uhićenju čovjeka koga je većina opisala kao druželjubivu osobu.

"Vidio sam jutros policiju da je ušla u njegovo dvorište. Nakon izvjesnog vremena policija je otišla, a Dragana više nisam vidio", ispričao je susjed osumnjičenog koji je želio ostati anoniman.

Drugi susjedi  i poznanici naveli su da je Sandić bio automehaničar, ali i da je sakupljao staro željezo.

"Kada pogledate njegovo dvorište, jasno vam je čim se bavi. Živio je skromno i povučeno u podrumu te trošne kućice koja je zatrpana otpadom. Znam da je bio omiljen među omladinom, da im je pomagao popraviti motore i ovo ako je istina, nemam riječi", ispričala je Sandićeva susjeda.