Šokantno: Dadilja mučila dvogodišnju djevojčicu

Na snimci se vidi i kako dadilja djevojčici nasilno čisti lice nakon obroka, prije nego ju odgurne. Ruski par pustio je uređenu verziju snimke u javnost kao upozorenje drugim roditeljima. Tvrde da posjeduju video koji prikazuje još gore zlostavljanje, a predali su ga policiji.

Objavili samo mali isječak

- Objavili smo samo jedan mali isječak, najgore je u rukama policije i ne može se otkriti zbog istrage - objasnio je par čiji identitet nije poznat.

Dadilja, Larisa Zhulitskaya (42), učiteljica je koja negira da je zlostavljala Sashu i drugu djecu za koju se brinula. Objasnila je da je taj dan samo bila loše raspoložena zbog problema u obitelji.

- Djeca me zapravo vole više nego svoje roditelje - tvrdi. Za obitelj je radila godinu dana, a roditelji djevojčice danas ju opisuju kao dvolično čudovište. Pomoću kamera su, tvrde, otkrili da je dadilja cijeli dan gledala tv dok je dijete bilo zaključano u kuhinji, piše Daily Mail.

'Jeste li spremni da vam takva žena odgaja unuke'

Dadiljin sin tvrdi da je njegova majka inače profesionalni pedagog i da su roditelji djevojčice trebali razgovarati s njom prije objave videa.

- Poslali su pismo meni, mojoj djevojci i njezinim roditeljima. U pismu roditeljima moje djevojke rekli su da dvaput razmisle jesu li spremni da im takva žena odgaja buduće unuke - rekao je.