Šok u Rovinju: Pijani otac zadavio sina koji mu je došao u posjet

ubojstvo, policija, droga, policija, policija, vatreno oružje, droga, ubojstvo, zločini, Sarajevo, pokušaj ubojstva, ubojstva, sipa uhićenje, policija, akcija, crna kronika, zenica, policija, akcija, droga, crna kronika, policija, akcija, Široki Brijeg, crna kronika

Devetogodišnji Luka Đurić danas je preminuo u Rovinju u popodnevnim satima u Ulici Angela Zulianija 9. Sumnja se da ga je zadavio njegov otac Đuro Đurić(45) kojemu je Luka došao u posjet.

Razlozi tom činu zasad su nepoznati. Đurić, inače višestruko prijavljivani obiteljski nasilnik i ovisnik o alkoholu, sproveden je u policijsku postaju gdje je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Nakon ubojstva pokušao pobjeći?
Nakon čina za koji ga se sumnjiči navodno je pokušao pobjeći nakon čega je i uhićen. Policiji je ubojstvo dojavljeno oko 16.30 sati.

Prema dostupnim podacima, nesretnog dječaka pronašla je majka Katica B. koja se od Đurića zbog nasilničkog ponašanja razvela. Dječak je živio s majkom i starijom sestrom. Prema neslužbenim informacijama, dječak se nije vraćao kući, pa ga je majka nakon nekoliko neodgovorenih telefonskih poziva odlučila potražiti.

Bio je na krevetu u spavaćoj sobi Đurićeva podstanarskog stana, a prestravljena ga je majka iznijela vani te zapomažući pokušala reanimaciju. Uskoro je stigla i Hitna pomoći, no i pokušaji njenih djelatnika da ožive dječaka bili su bezuspješni.

vecernji.hr