Slučaj koji je zaprepastio BiH: Starac policiji otkrio šokantne detalje o tome šta je radio sa 14-godišnjom djevojčicom

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
"Avaz"doznaje detalje ovog stravičnog događaja.

Naime, iz MUP-a USŽ danas su priopćili da je policiji u ponedjeljak M. E. (34) prijavio da je njegova maloljetna susjeda otišla od kuće i da ne zna gdje se nalazi. Policija je odmah po prijavi izašla na mjesto događaja i obavila razgovor s njenom majkom T. A. (33), koja im je kazala kako sumnja da se njena kćerka nalazi kod 78-godišnjeg I. N.

Policajci su otišli u kuću I.N., koji je navodno kazao kako je djevojčica ranije otišla od njega, te je policiji dozvolio da pregledaju kuću, gdje djevojčica nije pronađena.

On je jutros došao do policijske stanice i, kako se neslužbeno doznaje, policajcima potvrdio da je 14-godišnjakinja kod njega u autu na parkingu.

Ispostavilo se da je to točno, nakon čega je starac pozvan na ispitivanje. On je istražiteljima ispričao da je djevojčica došla kod njega noću oko tri sata, te da je priznao da je među njima bilo razmjene nježnosti. Što se u stvari događalo u kući 78-godišnjeg starca pokazat će istraga.

I.N.živi sam, a neslužbeno, ležao je zbog ubojstva jednog čovjeka iz Bosanske Krupe