Skandalozno: Pijan silovao kćerku u šupi

Stravičan događaj, zbog koga je zanijemjelo cijelo selo, otkrila je majka djevojčice koja je u šupi zatekla supruga nad djevojčicom!

- Uhićen je čim ga je prijavila žena s kojom ima četvoro djece. Ona je začula vrisak iz šupe, uletjela unutra i ugledala jeziv prizor! Njen suprug je silovao njihovu kćerku koja je vrištala, što njemu, očigledno, nije smetalo - rekao je izvor Kurira iz policije.

Ukućani su zanijemjeli kada su saznali šta je G. M. učinio. Majka djevojčice o nemilom događaju nije željela, niti je mogla da govori. Kad je čuo šta se dogodilo, u kuću je stigao i brat osumnjičenog. Ni on nije mogao da povjeruje u ono šta su mu ispričali, a novinarima se obratila samo jedna starija žena koja je izašla u dvorište:

- Šta hoćete sada? Čovjek se napio i eto... Bio je pijan. Znaš kakav je čovjek, kada je pijan svašta može da uradi - rekla je ona, a onda joj je brat osumnjičenog naredio da ušuti! Mještani Silbaša o osumnjičenom ne govore ružno:

- On nije bio prijeke naravi. Svi smo iznenađeni. Ovako nešto se u Silbašu nikada nije dogodilo! Ta obitelj se nedavno uselila u ovu kuću. Imaju sinove od 17 i 16 godina, kao i blizance, dječaka i djevojčicu od 13 godina - rekao je za Kurir jedan mještanin.

Brata sam sinoć sahranio

Brat osumnjičenog nije krio razočaranje u policiju.

- Molio sam inspektore da ništa ne objavljuju i budite sigurni da ću tužiti svakoga ko bude objavio inicijale djeteta ili nekog od ukućana. Nisam mogao ni da sanjam da će ovo da nas zadesi. Što se tiče mog brata, on me više ne zanima! Ja sam njega preksinoć sahranio - rekao je, uz pregršt prijetnji na račun novinara, stric silovane djevojčice.