Skandal: Više od 500 puta spavao s kćeri, napravio joj troje djece - dobio ni 3 godine zatvora!

...navodeći da je djevojka u seksualne odnose s ocem stupila dobrovoljno, iako se prvi seks dogodio kada je imala samo 12 godina, piše javno.hr.

Adolf B., koji je sa svojom kćerkom tijekom 30 godina spavao više od 500 puta osuđen je danas u Nuernbergu na manje od tri godine zatvora, jer je sud odlučio da u tom odnosu nije bilo silovanja!

U toj incestuoznoj vezi rođeno je i troje djece, a sud je odlučio da je kći u seksualne odnose s ocem stupila dobrovoljno, iako se prvi seksualni kontakt oca i kćeri dogodio kada je imala samo 12 godina.

Ovaj je 69-godišnjak bio optužen i za maltretiranje svoje žene i djece, koje je natjerao da godinama o svemu šute. Međutim, iako su tužitelji tražili 14 godina zatvora, sudac je odbacio optužbe za silovanje i Adolf je osuđen samo na 2 godine i osam mjeseci zatvora zbog incesta.

Javnost šokirana presudom

Kći Renata svjedočila je na sudu, kazavši da joj je otac prijetio da će je "ubiti ukoliko nekome kaže ovo", dok je otac hladnokrvno izjavilo da "joj se svidjelo".

Inače, od troje djece rođene u incestuoznom odnosu dvoje je umro, dok je jedno još uvijek živo. Adolf B. se nakon izricanja presude krio od fotografa, a grupe koje štite prava žrtava šokirane su ovom presudom.

Njemački su mediji ovog monstruma prozvali "Njemački Fritzl", uspoređujući ga s Austrijancem Josephom Fritzlom koji je 24 godine silovao svoju kći.