Sin hicem u čelo ubio oca, policijskog specijalca, strahuje se za sudbinu njegove majke i cure

namještanje utakmica, silovanje, pljačka, tučnjava, prometna nesreća, droga, Sipa, krađa, napad, novinar, ubojstvo, Orašje, pucnjava, pucnjava, ranjavanje, Sarajevo, nk šibenik, pekara, krađa, Međugorje, glamoč, pokušaj ubojstva, prometna nesreća, kobilovača, samoubojstvo, opine, prometna nesreća, potpolje, Livno, kosturnica, maloljetnici, Tomislavgrad, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, žepče, pogibija, Drniš, prometna nesreća, ubojstvo, profesorica, Zagreb, policijska uprava, Mostar, policija, zapaljeno vozilo, prometna nesreća, Čapljina, ubojstvo, samoubojstvo, Ljubuški, prekršaj, kazna, Imotski, svekrva, otrov, heroin, šverc, karlovac, Posušje, krađa, zlato, Buna, sudar, prometna nesreća, drvar, Kupres, MUP HBŽ, prometna nesreća, Sarajevo, Mostar, pljačka, provala, Mostar, prometna nesreća, prometna nesreća, Slavonija, ubojstvo, Zagreb, prometna nesreća, pogibija, Metković, prometna nesreća, prometna nesreća, stravično, Kutjevo, prometna nesreća, Zagreb, s
...mjestu u zaleđu Vodica, pronađen je mrtav 45-godišnjak, inače pripadnik Specijalne policije iz Splita.

Okolnosti smrti se utvrđuju i poduzimaju se sve radnje u cilju rasvjetljenja ovog događaja, priopćila je šibenska policija.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

Prema prvim indicijama, čini se da je 19-godišnji sin ubio oca i to hicima iz njegova službenog pištolja. Strahuje se da je ubio i majku, za koju se ne zna gdje je.

Sina su, prema neslužbenim informacijama, locirali u jednoj kući u šibenskom prigradskom naselju Mandalini, nagađa se da ondje živi njegova djevojka. I na toj je lokaciji sve puno policije. Prema neslužbenim informacijama, život je oduzeo i djevojci.

Neslužbeno se također doznaje da je sin oca ubio iz službenog pištolja i to hicem u čelo. Do krvoprolića je došlo navodno još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedjelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se nitko nije javljao na fiksni telefon koji je nazivao.

Tijelo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno plahtama.

Kako doznajemo, 19-godišnjak je u subotu navečer bio s prijateljima u jednom vodičkom kafiću kojima se navodno povjerio da je napravio nešto grozno, ali nije jasno je li im rekao što je točno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Obitelj je, inače, koristila dva automobila, no nijednoga u nedjelju nema pred obiteljskom kućom u Čistoj Velikoj.

Jutarnji list