Seks- skandal u Tuzli: Je li seksualne usluge maloljetnih prostitutki koristio policijski ravnatelj?

...na prostituciju 14 djevojka, među kojima i tri maloljetnice, u motelu Royalu Čeliću, Općinski sud potvrđuje ekspresnu optužnicu Županijskog tužiteljstva Zenica protiv tuzlanske tužiteljice Dijane Milić (43), što je, nakon istrage koju je ona vodila i protiv profesora prava, osumnjičenih za podvođenje studentica zbog ocjena, bio vrhunac seks-skandala u Tuzli, piše pogled.ba.

Suspendirana je, a spočitava joj se da je nagovorila, također za prostituciju osumnjičenu, Đuku Gavrić Cecu da na sudu promijeni svoj policijski iskazi i tereti optužene supružnike, kao i da je seksualne usluge koristio i Nedim Mutapčić, ravnatelj MUP-a. Valjda da bi čitava optužnica bila uvjerljivija, povjerovalo se i Cecinoj priči da ju je tužiteljica, na stražnjem sjedištu auta, a potom i u sobi pansiona Kipovi, dodirivala i ljubila po intimnim dijelovima tijela.

Obranu tužiteljice preuzeo je odvjetnički ured J. Muselimovića i A. Primorac, koji kažu: Ne možemo vjerovati da je prema dugogodišnjem visokom pravosudnom dužnosniku pokrenut pravi medijski tsunami, da je unaprijed proglašena krivom, a cijeli se postupak temelji na iskazu osobe najnižih moralnih vrijednosti koja svoju čast i drugih djevojaka pa i maloljetnica prodaje po 20-30 KM, po principu ‘daj šta daš'. Inače, predstojeći proces može donijeti kompromitacije širih razmjera.