Sarajevski fotograf zaklan tijekom seksualnih perverzija

Iako su prva policijska saznanja ukazivala na to da je zločin počinio Elvir Korać (41), koji je ranije pobio članove svoje najbliže obitelji, trenutačno je nejasno kakav je status ovog čovjeka koji je iznenada završio na Psihijatriji.

No, nakon uhićenja njegove nevjenčane supruge Dane Škrbe (30), za sada jedine službeno osumnjičene za ubojstvo Bukvića, doznaje se da je ona prvotno tijekom saslušanja u policiji priznala zločin te opisala na koji način je to izvela, ali, kako piše Dnevni avaz, tijekom saslušanja u Županijskom tužiteljstvu Sarajevo branila se šutnjom.

Doznaje se dalje da se Škrba službeno tereti za ubojstvo na naročito podmukao način. Pouzdani istražiteljski izvori otkrivaju da je Bukvić pronađen gol u ležećem položaju na stomaku, prerezanog vrata u lokvi krvi.

Škrbina obrana nakon saslušanja u Tužiteljstvu zatražila je da se uradi njen liječnički pregled kako bi se utvrdilo ima li ozljede po tijelu. Kako sse saznaje, Bukvić je uplaćivao Škrbi mirovinsko i invaldisko osiguranje, a neslužbeno, ona je istražiteljima rekla da je zauzvrat od nje dobivao seks!

Zvala ga je svojim mecenom, a to je jedna vrsta financijskog pokrovitelja za umjetnike. Zločinka i žrtva, prema najnovijim saznanjima, uživali su u poremećenim seksualnim igricama u njegovoj fotografskoj radnji. Jedna od takvih bahanalija otela se kontroli, nakon čega je fotograf platio glavom.

Iako su prve informacije ukazivale da je Bukvić zaklan nožem, naknadnom istragom utvrđeno je da ga je Škrba zaklala skalpelom koji je našla u radnji.

Najmračniji horor

Tijekom perverzija, Bukvić nije mogao postići erekciju, zbog čega je Dani pružao oralno zadovoljstvo. Informacije koje dobivaju istražitelji, bukvalno, lede krv u žilama te podsjećaju na najmračnije filmove strave i užasa.

Bukvić, navodno, nije mogao postići erekciju te zadovoljiti mnogo mlađu ženu od sebe te je, isfrustriran time, udario Danu, koja ga je nakon toga zaklala. Ubojstvo se dogodilo tijekom izvođenja seksualnih perverzija koje su izmakle kontroli, a žrtva je bila, kako se saznaje, u trenutku ubojstva u nemoćnom položaju!?

Mučna scena rekonstrukcije zločina podsjeća na odnos jedne vrste insekta pod nazivom bogomoljka u kojem nakon parenja ženka mužjaku odgriza glavu.

To što policija, za sada, zvanično ne tereti Daninog nevjenčanog supruga, dokazanog serijskog ubojicu Elvira Koraća, dosta je čudno, kao i to što MUP i dalje ne izlazi ni s kakvim priopćenjima u javnost. Podsjetimo, Korać je jednoj osobi nakon zločina poslao SMS u kojem kaže: "Zaklao sam ga, je... mi je ženu, slikao ju je golu, slikao mi je i dijete".

Prema svemu sudeći, indolentnost policijskih dužnosnika ide u prilog Daninom zločinačkom partneru koji, kako smo razumjeli, na Psihijatrijsku kliniku dolazi i odlazi kada hoće. Podsjećamo, radi se o čovjeku koji je brutalno ubio svoju kompletnu obitelj u obiteljskoj kući u Vogošći.

Svog oca Izeta pred rat je "prekopao" krampom pijanog u krevetu, a krajem 1993. ubio je iz pištolja majku Fatimu i sestru Elviru, sakrivši leševe u podrumu i posuvši ih krečom i granjem. Nakon pola godine njegova tadašnja nevjenčana supruga, Romkinja, sve je prijavila policiji. Kada je uhićen, Korać je izjavljivao kako uživa ubijajući ljude, a imao je i popis osoba koje je namjeravao, također, likvidirati.

Neki od mještana Vogošće sjećaju se, pak, kako je istraga utvrdila da mu je sestra još bila živa kada ju je posuo krečom u podrumu kuće strave i užasa u vogošćanskom naselju Barice.

Iako je Dana u pritvoru, a Korać na Psihijatriji, strah na sarajevskim ulicama ne jenjava.