S ljubavnikom pretukla i opljačkala bivšeg muža

Hapšenje
Naime, još uvijek je u tijeku podjela bračne imovine zbog čega je 64-godišnjakinja dijelila krov s bivšim partnerom. Utjehu je u međuvremenu našla u puno mlađem muškarcu, koji je, međutim, mahom iskorištavao njezine osjećaje.

» Je li nevjerojatna ljubavna priča između 64-godišnjakinje i 26 godina mlađeg muškarca kumovala brutalnom razbojništvu nad njezinim 73-godišnjim bivšim suprugom trebao bi rasvijetliti sudski postupak što je u tijeku na Županijskom sudu u Zagrebu. Optuženičku klupu tamo dijele 38-godišnji Miodrag Ilišin, Tomislav Špiček (37) i 64-godišnja Željka Bučar. Prema optužnici, Ilišin je bio u ljubavnoj vezi s 64-godišnjakinjom te su zajedno sa Špičekom skovali plan kako se domoći novca što ga je imao njezin bivši suprug.

Iako je par bio razveden, Željka Bučar i dalje je stanovala u kući svog muža Mije u Slanovečkoj cesti 5. Naime, još uvijek je u tijeku podjela bračne imovine zbog čega je 64-godišnjakinja dijelila krov s bivšim partnerom. Utjehu je u međuvremenu našla u puno mlađem muškarcu, koji je, međutim, mahom iskorištavao njezine osjećaje. Naime, Ilišin je do sada već višestruko osuđivan, a kako nije imao nikakvih prihoda iskoristio je prisnost sa Željkom Bučar. Na kraju se s njim, kako tvrdi tužiteljstvo, upustila i u planiranje razbojničkog prepada. Upravo ona nabavila je kapu za maskiranje i dva para rukavica, te samoljepljivu traku s kojom su 12. siječnja ove godine oko pet sati ujutro upali u stan Mije Bučara. Prije toga iz Željkinog stana uzeli su i alat za obijanje žbuke kojim su u idućem trenutku nasrnuli na 73-godišnjaka. Tom metalnom alatkom, te staklenom bocom, rukama i nogama izudarali su ga po tijelu i glavi. Tako teško ozlijeđenog vezali su ga i tražili da im prizna gdje drži novac. Bučar im je uplašen sve rekao, pa su mu uzeli oko 4.500 kuna, 100 eura i mobitel. Željka im je pak omogućila da pobjegnu kroz njezin stan prema ulici i obližnjoj autobusnoj stanici. Nesretni 73-godišnjak u ovom je napadu teško ozlijeđen, polomljeno mu je nekoliko rebara i prstiju, a zadobio je i razderotine po glavi.

I dok se Ilišin i Špiček od kraja siječnja nalaze u istražnom zatvoru, 64-godišnja Željka puštena je da se brani sa slobode, te ponovno sa svojim bivšim suprugom dijeli krov u Slanovečkoj ulici.


novilist.hr