Roditelji optuženi da su napustili dijete, onda se jeziva priča počela raspetljavati: 'Morali smo sakriti sve oštre predmete'

dvarfizam

Kristine i Michael Barnett udomili su 2010. godine Nataliju Grace, rodom iz Ukrajine, kada je navodno imala samo šest godina, a ubrzo su doznali kako je riječ o odrasloj osobi koja ima dvarfizam (osobe niskog rasta s poteškoćama u hodanju) i koja je sociopat.

Država Indiana roditelje je ove godine osudila za zlostavljanje djeteta, a mama je otkrila pravu istinu.

Tvrdi da su prave žrtve ona i njezin muž jer ih je kći cijelo vrijeme maltretirala i prijetila da će ih izbosti u snu. "Stajala je iznad nas za vrijeme spavanja. Morali smo sakriti sve oštre predmete. Mediji kažu da sam ja zlostavljala dijete, ali ona nije dijete.

Natalia je žena. Doktori su potvrdili da je mentalno nestabilna", rekla je Kristine i dodala kako je radila mnogo neobičnih stvari, kao što je iskakanje iz automobila koji je bio u pokretu, a također ih je pokušala otrovati izbjeljivačem.

Ponašala se prema njoj kao da joj je biološka kćer. "Natalia je bila jako nervozna kada smo je udomili. Vidjelo se da prolazi kroz teško razdoblje. Nismo primijetili da ne može hodati jer to nije bilo navedeno u papirima za usvajanje.

Primijetili su da ima nešto drukčiji vokabular jer se izražavala puno odraslije od nekoga tko bi trebao imati samo šest godina.

Družila se sa starijima od sebe, a djeca u školi su je živcirala. Nakon razgovora s doktorom i provedenih testova doznali su da ima barem 14 godina.

Godine 2012. obitelj je legalno ispravila njezinu dob kako bi mogla dobiti skrb za odrasle. Tako je u dokumentima suda zapisano da Natalia ima 22 godine, dok je u državnim dokumentima i dalje imala samo 11.

Obitelj ju je potom smjestila u stan i pomogla oko svega te su se ponudili da će joj platiti fakultet. Preselili su se u Kanadu bez nje, a Natalia je ostala sama.

Država Indiana roditelje je optužila da su napustili svoju kćer. Iako izgleda kao da je jako mlada, imala je 22 godine, a sada joj je oko 30.

"Cijelo vrijeme surađujem. Država Indiana me optužuje za zločin protiv djeteta iako je država nekoliko puta utvrdila kako je riječ o odrasloj osobi. Strašno je da su nas ovako optužili."

Sada su bivši supružnici pušteni na slobodu uz novčanu kaznu.

Ovaj slučaj i dalje se istražuje jer je mnogo toga ostalo nejasno.