Roditelji monstrumi: Godinama silovao vlastitu kćer

silovanje, silovanje, maloljetnica, zadar, crna kronika, suprug, dugovi, Uhićen, odzak, silovanje, prijava

Pripadnici Policijske stanice Vogošća prekjučer su uhitili D. M. (40) zbog sumnje da je počinio krivično djelo spolnog odnosa s djetetom.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je silovao rođenu kćerku.

Isti izvor rekao je da je horor počeo prije tri godine. Saznaje se da užas kroz koji je prolazila djevojčica vjerojatno nikad ne bi bio otkriven da ona nije smogla snage te se obratila pedagogu u školi koju pohađa. Djevojčica se slomila te je u detalje opisala jezive scene kroz koje je prolazila proteklih godina.

Izbezumljeni pedagog odmah je alarmirao vogošćansku policiju, a u slučaj su se uključili pripadnici Odjela za krvne i seksualne delikte MUP Županija Sarajevo. I najiskusniji istražitelji ostali su u šoku kada su shvatili da je u sve umiješena i majka djevojčice, 34-godišnja D. M.

Prema informacijama do kojih je došao Avaz, majka je znala i gledala šta radi njen suprug, ali nikad se nije obratila policiji ili poduzela bilo šta da prekine horor.
Tako je, na koncu, uhićena i majka. Ona se za sada sumnjiči za krivično djelo pomoći počinitelju ovog gnusnog djela.

Izvor je otkrio da je djevojčica upućena na ginekološki pregled, što je standardna procedura u ovakvim slučajevima, kako bi bilo utvrđeno radi li se zaista o seksualnom zlostavljanju.

Otac i majka, nakon uhićenja i saslušanja u vogošćanskoj policiji, preksinoć su predati u Odjel za zadržavanje MUP Župnija Sarajevo, gdje su zadržani 24 sata. Sa slučajem je upoznat i dežurni županijski tužitelj u Sarajevu.

Djevojčica je, kako se neslužbeno saznaje, do daljnjeg smještena u Sigurnu kuću.