RODILA MAJKA LAFČINE Četvorica nožem prijetili radnici u marketu, ukrali 0 maraka i pobjegli

Konjic, razbojništvo, prijetnja nožem, market, nož, nasilje, ozljede, prozor/rama, bet live, kladionica, Mostar, pljačka, ubojstva, Mostar, Split, vijesti, MUP HNŽ, Mostar, lupriv, ljekarna, pljačka, Mostar, zalik, MUP HNŽ, Hercegovina, pljačka, karlovac, otac, sin, Mostar, susjedi, nož, napad nožem

Ministarstvo unutrašnjih poslova HNŽ priopćilo je kako je došlo do razbojništva u Konjicu. Ovo je još jedan u nizu napada na bespomoćne djelatnice u trgovinama ili kladionicama, no na sreću ovaj put nije bilo ozlijeđenih, a četvorica muškaraca su uhićena.

"U utorak u 16.35 sati PU Konjic je obaviještena da je u Ul. Sarajevska u T.R. Market izvršeno razbojstvo nad djelatnicom od strane NN maskirane osobe uz prijetnju nožem. Nakon što je djelatnica aktivirala alarm, osoba je pobjegla iz radnje i nije ništa otuđio. Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da se osoba s još tri osobe udaljila u vozilu „VW Polo“ u pravcu Sarajeva.

Policijski službenici PS Hadžići su zaustavili pomenuto vozilo  u kome su se nalazili P.E.(1986), Č.A.(1989), R.S.(1993) svi iz Sarajeva i K.A.(1987) iz Hadžića. Osobe su lišene slobode i predate policijskim službenicima PU Konjic zbog kriminalističke obrade", javljaju iz MUP-a HNŽ.