Razočarani smo, policija očito tapka u mjestu!

Jozo Kafadar, ubojstvo, sahrana, Jozo Kafadar, Jozo Kafadar, ubojstvo, zenica, Jozo Kafadar, ubojstvo, Jozo Kafadar, ubojstvo

... policija još nema nikakve tragove koji bi mogli pomoći u otkrivanju i pronalasku njegovog ubojice. Članovi obitelji, koji su za Dnevni avaz prvi put nakon nesreće javno progovorili o svemu, razočarani su zato što odgovorni još nisu privedeni pred lice pravde.

Ponuđena nagrada
"Svaki dan sam u telefonskom kontaktu s nadležnima iz Federalne uprave policije, ali nemam novih informacija o tome dokle su došli s istragom. Naravno da sam razočaran što ubojica nije pronađen. Očekivali smo da će policija to riješiti brzo, kao i ostale slučajeve ubojstava koja su se dešavala u Zenici i drugim mjestima. Ali, prošlo je već pet mjeseci i čini mi se da tapkaju u mjestu", kazao je Drago Kafadar, sin ubijenog privrednika, koji danas vodi obiteljsku firmu "Ovnak".

Udruga poslodavaca općine Vitez nedavno je ponudila nagradu od 50.000 KM za informacije koje bi pomogla u razrješenju slučaja, ali, kako nam je rečeno, do sada se niko nije javio s bilo kakvim informacijama. Naglasili su da su skeptični i da, očito, taj iznos nije dovoljan.

Bez špekulacija
O pričama koje su se pojavile nakon ubojstva i na sprovodu, u kojima je spominjano i podizanje međunacionalnih tenzija, Drago Kafadar kaže da do zaključenja istrage ne treba špekulirati.

"Povratnici žive u strahu, to je jasno, i taj strah svakim danom sve je veći. No, u ovom trenutku ne znamo tko je izvršio ubojstvo i o takvim stvarima ne treba pričati - rekao je

Svaki odlazak u Ovnak je težak
Dragi Kafadaru, kako kaže, svaki odlazak u Ovnak je težak.

"Moja majka i dalje je u istoj obiteljskoj kući. Raditi se mora, život ide dalje, ali samo mi znamo kako nam je", kazao je Kafadar.