Razbojnici s automatskim puškama pretukli dvojac i uzeli im novac

Razbojnici s automatskim puškama pretukli dvojac i uzeli im novac
... iznad sela Odžak, Glamoč, nalaze dvije pretučene osobe iz Mrkonjić Grada.

Na mjesti događaja izišli su djelatnici PP Glamoč te zatekli P. L. rođen 1976 godine u Mrkonjić Gradu i S. M. rođena 1883 godine u Mrkonjić Gradu, sa vidljivim tjelesnim ozljedama, nakon što im je pružena liječnička pomoć od strane djelatnika DZ Glamoč, isti su vozilima DZ Glamoč prevezeni i hospitalizirani u Županijsku bolnicu u Livnu.

U razgovoru s navedenima došlo se do saznanja da su se tijekom noći na području Baraća, Mrkonjić Grda, nalazili u parkiranom motornom vozilu marke "Opel " tip Konbo reg. oznaka M 47 E 231, kad su im oko 01,00 sati prišle dvije maskirane NN osobe te uz prijetnju vatrenog oružja ( automatske puške ), koje su uperili u njih zatražili novac, nakon čega su ušli u motorno vozilo te natjerali P.L. da vozi u pravcu Glamoča.

Navedene P.L. i S.M. počinitelji su nekih kilometar od mjesta pronalaska istjerali iz vozila , nakon čega su ih fizički napali nanijevši im tom prilikom tjelesne ozljede, a potom su ispalili tri hica iz vatrenog oružja te se udaljili u nepoznatom pravcu.

Motorno vozilo je pronađeno nekih kilometar dalje uz magistralni put, sa vidljivim oštećenjima na zadnjem kotaču.

Daljnji operativni rad je u tijeku.

Priopćeno je iz MUP-a HBŽ.