Protiv Sunite Hindić podignuta optužnica za ubojstvo Nine Ivankovića

sunita hindić bošnjaković, osumnjičena, ubojstvo, Buna, sunita hindić bošnjaković, ročište, produženje pritvora, HNŽ, tužiteljstvo hnž, sunita hindić bošnjaković, Nino Ivanković, sunita hindić bošnjaković, osumnjičena za ubojstvo, Nada Dalipagić, nagodba, sunita hindić bošnjaković, optužnica, tužiteljstvo hnž
PIXSELL

Protiv osumnjičene Sunite Hindić iz Travnika, podignuta je opužnica u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva.

Sunita se sumnjiči da je u petak 4. listopada, oko 7,15 sati, nakon što je došla do Vile Ivanković u naselju Buna kod Mostara došla do sobe u kojoj je bio Nino Ivanković i nakon svađe ga ustrijelila jednim hicem od čega je umro na mjestu.

Optužena Hindić trenutno se nalazi u pritvoru u KPZ Mostar, a prema zadnjem Rješenju Županijskog suda u Mostaru o produljenju pritvora od 27.prosinca 2019. godine, produljen joj je pritvor u daljnjem trajanju od tri mjeseca počev od dana 27. prosinca 2019. godine.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Županijskom sudu Mostar kao i prijedlog za produljenje pritvora protiv optužene.