PROMETNA NESREĆA Policajac sletio autom, poginuo tinejdžer iz Banja Luke

Rotacija
Ilustracija/Hercegovina.info

Šesnaestogodišnji J.M. iz Banja Luke je poginuo, dok su Miloš Panić (29), Aleksandar Marić (31) i Nataša Mijatović (30) ozlijeđeni pri slijetanju automobila u utorak navečer u mjestu Vidovo vrelo, u Kneževu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kako je potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, prometna nesreća dogodila se oko 21.40 na magistralnom putu Banja Luka - Kneževo.

Kako se navodi u priopćenju, za volanom Audija koji je sletio s kolovoza bio je Miloš Panić (29) iz Laktaša.

Prilikom slijetanja, kako su precizirali, maloljetnik je poginuo, dok su vozač i supunici u Audiju N.M. i A.M. iz Banja Luke ozlijeđeni.

"Uviđaj je obavila dežurni tužitelj Gordana Mijatović zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kneževo. Tužiteljica je naložila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti prometne nesreće, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", naveli su iz Tužiteljstva.

Ozlijeđeni su nakon nesreće sanitetskim vozilom Doma zdravlja Kneževo prevezeni u Urgentni centar UKC RS, a Mijatovićeva i Marić su, kako saznajemo, pušteni na kućno liječenje, dok je Panić hospitaliziran u Klinici za ortopediju i traumatologiju.

Prema riječima Saše Prostrana, liječnika ove klinike, pacijent M.P. je zadobio ozlijedu vratnog dijela kičme bez neuroloških oštećenja.

"Pacijent je zasad stabilnog zdravstvenog stanja, a u tijeku su dalje dijagnostičke procedure i opservacija", naveli su iz UKC RS

Kobne noći, kako saznaju Nezavisne, oni su se prema Banja Luci vraćali iz mjesta Imljani, gdje su bili na slavi.

"Vjeruje se da je usljed klizave ceste Panić, koji je nedavno počeo raditi kao policajac u Banja Luci, u jednoj krivini izgubio kontrolu nad autom i sletio u provaliju pored ceste. To se pretpostavlja jer je bilo hladno i cesta mokra, ali moguće je i da je brzina u pitanju, mada će točne uzroke pokazati istraga. Kako god, to je bilo kobno za mladića pred kojim je tek bio život", kazao je izvor.