Prodala sedmogodišnju sestru dečkima za silovanje

Tinejdžerka iz grada Trentona je odvela svoju mlađu polusestru do stana u ulici u kojoj žive, gdje je djevojčicu silovalo sedam muškaraca. Starija je polusestra bila prisutna tijekom silovanja, sve je promatrala, a na kraju mučenja uzela je dogovoreni novac.

Inače, njihovi su roditelji za cijelo vrijeme njihovog izbivanja vjerovali da su polusestre pobjegle. Kada se sestre nisu vratile kući do nedjelje u 16.30 sati, roditelji su pozvali policiju.

"Ovdje se radi o djevojci koja je vlastitoj polusestri rekla da uđe u stan u kojem su ih čekali ljudi za koje je znala da će je silovati", izjavio je policijski zapovjednik Joseph Juniak. Objasnio je da je mlađa polusestra pratila stariju na 'zabavu' jer se bojala da bi joj se nešto moglo dogoditi.

Kako je nadalje ispričao Juniak, jednom kada su se našle u stanu, starija polusestra je počela mlađu poticati da dopusti da je muškarci diraju. No, to se odmah pretvorilo u seksualno zlostavljanje i silovanje, a počinitelji su zaprijetili djevojčici da će je ubiti ukoliko počne vrištati ili ako nekome nešto kaže.

Uplakanu sedmogodišnjakinju pronašle su dvije starije žene te su je otpratili kući, gdje je policija već čekala. Nakon što je ispričala što se dogodilo, prebačena je u bolnicu, a policija je iste večeri pronašla stariju polusestru koja je nakon ispitivanja privedena.

Petnaestogodišnjakinja se tereti za poticanje na silovanje, promociju prostitucije te nekoliko drugih kaznenih djela. Identitet joj nije otkriven zbog godina, međutim tužitelji su najavili kako će tražiti da joj se sudi kao odrasloj osobi. Trenutno se nalazi u pritvoru za mlade.

Net.hr