Prijatelji poginuli na povratku iz noćnog izlaska, auto im je bio smrskan, mještani zapanjeni, obitelj u suzama

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
...u Jelisavcu kod Našica život su izgubili 22-godišnjak iz Našica i 37-godišnjak iz Martina. Nesretni prijatelji poginuli su na licu mjesta, a uzrok nesreće najvjerojatnije je neprilagođena brzina. Za volanom je bio 37-godišnjak koji je izgubio nadzor nad vozilom i na ravnom dijelu ceste prešao na suprotni kolnički trak te sletio u odvodni kanal. Vozač je automobilom nastavio klizati te je prednjim dijelom udario u betonski kolni prilaz.
Glas Slavonije piše da je automobil bio toliko smrskan da su vatrogasci morali škarama prerezati krov da bi iz smrskanog automobila izvadili tijelo vozača.

- Bio je to stravičan prizor. Probudio me strašan zvuk, izišao sam iz kuće i otišao do automobila. Tamo su već neki ljudi stajali i shvatio sam da zovu policiju. Prednji dio automobila bio je totalno smrskan, pogotovo vozačeva strana. Nije bilo načina da se vozač izvuče, nego se čekalo da dođu vatrogasci - ispričao je jedan od stanovnika Ulice I.B. Slovaka, koji živi nedaleko od mjesta gdje se dogodila stravična nesreća u subotu ujutro.

Dvojica stradalih muškaraca, doznaje Glas Slavonije, automobilom su se vraćali iz noćnog provoda iz Osijeka. U obiteljima je, razumljivo, vladala ogromna tuga i nitko nije bio raspoložen za izjave. Rodbina koja se u njihovim kućama počela okupljati poslije prvih vijesti o pogibiji, pokušavala je utješiti roditelje i sestre, ali neuspješno...