Potvrđena nasilna smrt mladića i djevojke

Mostar, poginuo muškarac, poginuo vozač, teška prometna nesreća, Ortiješ, Mostar, Konzum, pljačka, berači, šparoga, pronađen mrtav , pljačka, namex, Mostar, Mostar, bacač raketa, crna kronika, glamoč, pljačka, otmica, otmičar, pljačka, nasilništvo, Pero Gudelj, fis vitez, ubojstvo, muškarac ubio ženu, Marijana Marković, Orašje, tragedija, samoubojstvo, obiteljska tragedija, ubojstvo, Porečka policija, poreč, pljačka banke, ubijen prolaznik, Sarajevo, Split, stravična prometna nesreča, nesreća, Mall of Split, ubojstvo, Livač Bijelo Polje, Đani Balić, teška prometna nesreća, pogibija, Policijski dužnosnici, ubojstvo, tučnjava, masovna tučnjava, zagrebačka policija , uhićenje, teške krađe, pokušaj ubojstva, Čapljina, MUP HNŽ, teža prometna nesreća, Mostar, pogibija, ručni bacač , RBR M 80, zolja, Mostar, uhićenje, fup, Macola, ubojstvo, u Otočcu, samoubojstvo, Mostar, pucnjava, samoubojstvo, neriješeni dugovi, tragedija, Mostar, pljačka, pljačkaš
Zamjenik županijskog državnog odvjetnika E. Putigna je potvrdio nasilnu smrt mladića i djevojke u dobi od 27 i 22 godine s područja Poreča

U apartmanu agroturizma Milena u kod Višnjana pronađen je mrtav mladi par, a u pitanju je nasilna smrt.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika E. Putigna je potvrdio nasilnu smrt mladića i djevojke u dobi od 27 i 22 godine s područja Poreča, odnosno mjesta Vrvari, javlja Glas Istre .

Kako Glas Istre neslužbeno doznaje, mladić i djevojka jučer bili su gosti u svatovima u agroturizmu Milena u Bačvi. Budući da se danas nisu pojavili na doručku nešto prije podneva netko od gostiju ih je otišao potražiti u sobu gdje je otkriveno da su oboje mrtvi.

U 13.05 sati je počeo policijski očevid, okolnosti smrti se istražuju...

Zamjenik županijskoga državnog odvjetnika rekao je kako se sumnja da su nasilno usmrćeni.

Neslužbeno se doznaje da je par u subotu bio na svadbi i kako se ujutro nisu pojavili na doručku, gdje su ih ostali uzvanici očekivali, mladoženja je otišao u apartman probuditi ih, no otkriveno je da oboje mrtvi.

"Policija je dojavu zaprimila oko deset sati, a policijski djelatnici u suradnji sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika Edyjem Putignom po dolasku na mjesto događaja obavili su očevid.

Sutra će se očevid nastaviti s drugim dokaznim radnjama" - izjavila je popodne glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović dok je zamjenik županijskog državnog odvjetnika Edy Putigna u izjavi za novinare potvrdio sumnju na nasilnu smrt.

„To je sve što u ovom trenutku mogu reći. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom. U interesu istrage ne mogu vam reći ostale pojedinosti" - kazao je novinarima Putigna koji nije htio ni potvrditi niti opovrgnuti da su na tijelu mladoga para pronađeni znakovi nasilja.