Potraga za pijanim sekusalnim manijakom u Brčkom

Prva je policajcima rekla da je, dok je išla na posao, pratio pijani mlađi muškarac. Kada joj je prišao ona ga je pitala što želi, a on joj je rekao: seks!

Uzvratila mu je da to ne želi i da je previše pijan, te da ide kući, kao i to da mu ona po godinama može biti majka. Međutim, manijak ju je tada udario šakom i ona je pala na cestu. Tek tada je primjetila da je već bio raskopčan. Otimala se pa ju je još nekoliko puta udario i pokušao silovati. Nesretna žena ga je preklinjala da joj to ne radi, a kada je vidjela da neće odustati predložila mu je da to ipak ne rade na cesti, nego da se sklone s ulice.

On je pristao i dok su hodali uočila je jednu otvorenu pekarnicu te je počela trčati i dozivati pomoć. Osumnjičeni je tada pobjegao. Policija je deset minuta potom dobila dojavu i od A. B. koja se uspjela spasiti jer je radnik obližnje benzinske crpke čuo njen vrisak, te je istrčao vidjeti što se događa. Kada ga je ugledao manijak je pobjegao.Obje žene su dale gotovo identičan opis napadača za kojim je organizirana potraga na širem području Brčkog.

izvor: pogled.ba