POSLJEDICE PROMETNE NESREĆE Alisa P. iz Čapljine podlegla ozljedama | Hercegovina.Info

POSLJEDICE PROMETNE NESREĆE Alisa P. iz Čapljine podlegla ozljedama

POSLJEDICE PROMETNE NESREĆE Alisa P. iz Čapljine podlegla ozljedama
Ilustracija/Hercegovina.info

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar večeras je od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se danas u 11 sati dogodila u mjestu Zvirovići kod Čapljine podlegla Alisa P. (24) iz Čapljine.

Nesretna djevojka se kao suvozačica nalazila u automobilu Renault Megane, kojim je upravljao J. M. (27) iz Jablanice i koji se pod još neutvrđenim okolnostima, a najvjerojatnije, uslijed skliske ceste, sudario s vozilom Mercedes kojim je upravljao V. E. (80) iz Čitluka.

Kako je potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u nesreći ozlijeđene četiri osobe, a svi su se nalazili u automobilu Renault,vozač te njegove suputnice, A. P., L. P. (22) i L. S. (50).

Svi ozlijeđeni su vozilima Hitne pomoći čapljinskog Doma zdravlja prevezeni u SKB Mostar, a usprkos naporima liječnika nesretnoj djevojci nije bilo spasa.

Uviđaj su na licu mjesta obavili pripadnici Policijske uprave Čapljina, a po nalogu dežurnog županijskog tužitelja, vozila su prevezena u policijski krug radi vještačenja te su poduzete sve neophodne mjere i radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće.