Policijska akcija: Među uhićenim dilerima i pjevač

Izvor "Nezavisnih novina" blizak istrazi potvrdio je da je Nišić (28) zvani Boro uhićen danas u stanu u centru Gradiške u kojem je živio s Anđelom Perić, "šeficom" VIKOM orkestra i kandidatom Srpske napredne stranke (SNS) na lokalnim izborima u BiH 2008. godine.

"Nezavisne" saznaju da je upravo Nišić bio glavni razlog zašto je cijela akcija nazvana "Hit".

Osim Nišića, kriminalistički inspektori CJS Banja Luka uhitili su i Ostoju Kenjala u njegovoj obiteljskoj kući u Novom Gradu i još šestoricu osumnjičenih koji su sprovedeni u CJS Banja Luka na kriminalističku obradu.

Inspektori i policija su se tijekom uhićena Kenjala suočili s krvoločnim psima, odnosno turskim kangalima, koji su osumnjičenom dileru čuvali imanje.

Kangali su jedna od najvećih vrsta pasa na svijetu, koje u zadnje vrijeme često zloupotrebljavaju u ilegalnim borbama pasa.

Jedno od uhićenja dogodilo se i u banjalučkom naselju Starčevica, ali identitet osumnjičenog nije poznat.

U akciji "Hit" desna ruka banjalučke policije i tužiteljstva bila je Uprava policije FBiH, koja je danas, uhitila četiri osobe i predala ih MUP-u RS, a koje će takođe biti sprovedene u sjedište CJS Banja Luka na kriminalističku obradu.

Izvor blizak istrazi potvrdio je da su ranija uhićenja na području Banjaluke u rujnu i listopadu ove godine i to državljana Hrvatske Kristijana Venzaisa (36) iz Rijeke i Mladena Kranjčeca (50) iz Zagreba povezana s akcijom "Hit".