Policija zaplijenila tonu i po droge u Limi: Tko je Sarajlija uhićen u Peruu

boksac
Prijatan i uvijek spreman našaliti se s mališanima. S.Š. bio je mladić posvećen sportu i niko nije imao ružnu riječ za njega u naselju u kojem se sve o svakome zna.

Nije bio incidentna osoba, bavio se sportom i studirao. Boks mu je bio velika strast. Kao član Bokserskog kluba Novi Grad u mlađim kategorijama nagovještavao je da može doći do kvalitetne karijere. Uspio je dva puta biti bokserski prvak BiH u kadetskoj, a isto to je ponovio i u juniorskoj konkurenciji.

Kao senior je s dosta uspjeha nastupao na revijama u olimpijskom boksu. U naselju ga znaju i s lokalnog igrališta, na kojem je skoro svakodnevno trenirao.

Zanimljivo je da je S.Š. akademski obrazovan. Ima diplomu Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije u Sarajevu, koju je stekao u rujnu 2015. godine.

Jučer je objavljeno da je u Peruu uhićen zbog povezanosti s kriminalnom grupom. Zaplijenjena je tona i po kokaina. Kako je takva osoba stigla do Perua i uhićenja zbog povezanosti s dilanjem velikih količina kokaina, nije poznato, ali postoji još jedan indikativan podatak.

Kako kažu u Boljakovom Potoku, SŠ. je prije nekoliko mjeseci samo nestao iz naselja. Većini je vijest o uhićenju veliko iznenađenje, s obzirom na to da nije bio problematična osoba.

Dnevni avaz