Policija saslušava djevojčice koje objavljuju golišave fotografije

bjegunac, obitelj, ubojstvo, muškarac, cura, ljubomora, ubojstvo, pedofili, cure, faceboook, terorizam, Mostar, ubojstvo, krvoproliće, obiteljska tragedija, droga, promet drogama, pronađena opojna droga, Božidar Cicmil, ubojstvo, mafijaško ubojstvo, mafijaš, za ubojstvo i trgovinu drogom, Božidar Cicmil, Emir Hadžić
Naime, kako piše Blic, tužiteljstvo za visokotehnološki kriminal je naložilo hitnu istragu pa će djevojčice, zajedno s roditeljima, morati na razgovor u MUP.

Trend maloljetničke golotinje opasno se širi društvenim mrežama, a direktori osnovnih škola i sociolozi izjavljuju kako su nemoćni jer roditelji ne pružaju nikakav otpor djeci.

'U ovom slučaju najviše su zakazale socijalne službe. Mi ćemo preispitati postoje li elementi krivnje, osobito roditelja', kazao je izvor iz policije.

Nakon tekstova u medijima djevojčice su se opravdavale da ne stavljaju same fotografije koje na društvenim mrežama komentiraju i odrasli muškarci pozivajući ih na seks.

Iz srbijanske policije najavljuju i da će istražiti jesu li djevojčice koje objavljuju svoje golišave fotografije na meti pedofila.