Policija još uvijek traga za otetom djevojčicom i pedofilom

pedofil, otmica, djevojčica, potraga, Srbija, Srbija, Malčanski berberin, potraga, otmičar

Ninoslav Jovanović, poznat i kao Malčanski berberin, sumnjiči se za otmicu djevojčice Monike (12).

Policija od jučer traga za njim, a neslužbeno se doznaje kako postoji sumnja da je od Malče do Knjaževca Ninoslava i Moniku prevezao jedan kamion BiH registracije.

Otmičar je sa žrtvom viđen na putu Niš-Zaječar prije nego što je krenula velika akcija policije.

Kako je potvrdio izvor, vozač je pušten jer u tom trenutku nije bila raspisana tjeralica, dok je vozilo zadržano i forenzičari ga trenutno obrađuju.

Tako se potraga premješta prema selu Glogovac, nakon što u Podvisu nisu pronađeni nikakvi novi tragovi.

Ekipa Espreso.rs nalazi se s policijom na mjestu na kojem svjedoci tvrde da su vidjeli “Berberina” s djevojčicom – na pruzi Niš-Zaječar.

Kako neslužbeno saznaju, pripadnici policije pregledali su oko 40 kilometara površine zemlje. 12 kilometara pruge su propješačili u potrazi za tragovima.

Potraga za Ninoslavom Jovanovićem i Monikom traje cijelu noć, a detaljno se pretraživalo jedno selo u okolini Orešca kod Knjaževca, jer se sumnjalo da se pedofil tu sakrio s djevojčicom.

Ravnatelj policije Vladimir Rebić rekao je sinoć da je potraga za nestalom djevojčicom apsolutni prioritet pripadnika MUP-a i da sve rade da Moniku vrate roditeljima, dodajući da su, uz 220 policajaca u potragu uključene i helikopterske jedinice i psi tragači, a da se koriste i termovizijske kamere.