Pijan policajcima ukrao auto pa se zabio u trudnicu

crna kronika, crna kronika, crna kronika, Mostar, crna kronika, bomba, Grude, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, gp bih, granična policija, Granična policija Izačić, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Pero Oršulić, crna kronika, crna kronika, akcija, Sipa, droga, crna kronika, Metković, granični prijelaz, marihuana, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, bomba, Posušje, policija, Posušje, bomba, dojava, crna kronika, crna kronika, droga, uhićenja, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, leš, glava, Mostar, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, lupriv, crna kronika, Darko Šobo
Ni tada nije stao, nastavio je bježati, a sve vrijeme ga je po gradu progonio policajac koji je kao u filmovima, vidjevši što je Emir učinio, sjeo u BMW jednog slučajnog prolaznika pa je krenuo u potjeru.

"Prokuhao" motor

Bećirević je ugrožavao živote prolaznika dok je punim gasom pokušavao pobjeći upornom policajcu. Bježao je u suprotnom smjeru jednosmjernim ulicama i prelazio preko pločnika. Više od sat vremena je bježao po gradu, a policajac ga je uhitio nakon što je motor policijskog Golfa "prokuhao" u naselju Međudražje na izlazu iz Bihaća. Ispod haube policijskog auta počelo se dimiti pa se Emir zaustavio i tada mu je policajac konačno stavio lisice na ruke. Sve se zbilo u srijedu navečer, a nesvakidašnja potjera i jučer je bila glavna tema u Bihaću. "Dok sam s prijateljima išao prema Gradskom trgu u Bihaću, vidio sam jednu neobičnu situaciju gdje civilno auto marke BMW vrši potjeru nad policijskim vozilom", rekao je jedan od građana. Kako doznajemo, Bećirevića su policajci uhitili jer je u Jablanskoj ulici razbio vjetrobransko staklo na Opel Kadettu. Zatvorili su ga na stražnje sjedište policijskog automobila. Međutim, zaboravili su mu staviti lisice. Dok su policajci uzimali izjave od njegovih prijatelja, pijani Emir se uspio prebaciti na prednje sjedište, upaliti auto i odvesti se nakon čega je počela nezapamćena potjera.

Htio preuzeti volan

Prema informacijama iz policije, Emir je te večeri pio s dvojicom prijateljima u jednom kafiću i htio je voziti društvo kući. Dok su se vozili u Kadettu, Emir je sa suvozačevog sjedala počeo rukama hvatati volan pa je njegov prijatelj povukao ručnu kočnicu. Razjareni Emir je tada nogom razbio staklo na automobilu. Njegov je prijatelj pozvao policiju. Ovaj neobični slučaj će istraživati i unutarnja kontrola MUP-a kako bi se razjasnilo kako je Emir uspio ukrasti policijsko auto. Bećirevića su priveli u postaju, a sumnjiče ga za oštećenje tuđe stvari, oduzimanje tuđe pokretnine i ugrožavanje javnog prometa uslijed omamljenosti. Inače, on i njegovi prijatelji su poznati policiji po razbojstvima i krađama. Kako nam je rekla policijska glasnogovornica Snežana Galić, Emir se vozio jednosmjernom ulicu u krivom smjeru kada je naletio na Opel Corsu u kojoj su bili supružnici. Trudnica i njezin suprug su, srećom, zadobili samo lakše ozljede.

Piše: I. Herceg / dnevni-list.ba