Pedofilija u Sarajevu: Maloljetnicu ucjenom primoravao na oralni seks

Edward Snowden, gmail, Facebook, chat, skandal, yahoo, pedofil, pedofilija, pedofili, crna kronika, gmail, igra, zaštita, pedofil, pedofilija, Hercegovina

... 13 mjeseci jer je tada 16-godišnju djevojku prijetnjama natjerao na oralni seks i sve to kriomice snimao.

Prethodno je maloljetnicu upoznao preko društvene mreže Facebook, a potom je presreo na ulici i pokazao joj pištolj i zaprijetio da se s njim ne smije igrati.

Dvadesetak dana nakon što je odslužio zatvorsku kaznu ovaj 54-godišnjak ponovo je otvorio novi profil na Facebooku i "ulovio" novu žrtvu.

Kako neslužbeno doznaje portal oslobodjenje.ba Edvin se sumnjiči da je kao metu ovaj put izabrao 14-godišnju djevojčicu. I opet je radio prema istom scenariju:

Napravio je lažni Facebook profil, stavio sliku nekog 17-godišnjaka i nazvao se atraktivnim imenom (Deni Montana). Potom je zatražio prijateljstvo od djevojčice.

Nakon što ga ona u početku nije prihvatila, došao je do nje preko njenih prijatelja i uspostavio kontakt. Misleći da je "provjeren", djevojčica ga je dodala među Facebook prijatelje te je on uspostavio komunikaciju s njom, a potom je putem drugih Facebook naloga postao Facebook prijatelj i sa njenim roditeljima. Navodno je ponovo prijetio žrtvi da će joj prebiti oca i majku, ako njih dvoje ne budu imali fizički kontakt.

Njegov sljedeći korak bio je da sazna gdje rade roditelji njegove "žrtve". Saznao je čak i službeni broj mobitela oca žrtve na koji je navodno poslao MMS poruku sa eksplicitnom slikom djeteta i propratnim tekstom: "Ne znaš ti šta ti kćerka radi", pisalo je u poruci uz pojašnjenje da ga je djevojčica oralno zadovoljila, i pomagala mu u masturbaciji...