PEDOFILIJA S djevojčicom spavali osam puta?

Majdančić, koji je drugoosumnjičeni za seksualni odnos s istom djevojčicom, predao se policiji nakon što je stigao iz Hrvatske s godišnjeg odmora te je saslušan i zadržan u pritvoru.
Saslušana i prijateljica


Vijest o spolnom odnosu s maloljetnom djevojčicom već danima potresa tuzlansku javnost i gotovo nikome još uvijek nije jasno kako su Mujkanović i Majdančić došli do djevojčice, je li se ona njima dobrovoljno nametnula ili je bila pod nečijim pritiskom. Prema neslužbenim informacijama do kojih smo uspjeli doći, djevojčica je s jednim od njih seksualni odnos imala pet puta, a s drugim tri puta.
Navodno je i pored djevojčice J. S. saslušana i njezina maloljetna prijateljica A. K., no istraga za sada pokazuje da A. K. nije imala seksualne odnose s njima, ali da je odlazila s prijateljicom u stan na Stupinama.
Jedan od naših sugovornika, koji donekle poznaje cijelu situaciju, nije želio ulaziti niti odgovarati na ova pitanja, ali nam je rekao da bi prvenstveno trebalo s majkom vidjeti kako su njih dvojica uopće došla do djevojčice.
“Netko je tu morao posredovati, spominje se izvjesni Sakib, ali i taj Sakib je morao poznavati majku. Pogledajte malo dublje u cijeli slučaj i uočit ćete da je majka N. B. djevojčicu rodila sa 16 godina, dakle, ni ona nije bila punoljetna u trenutku stupanja u spolne odnose”, kaže naš sugovornik koji posljednjih dana istražuje cijeli slučaj.

Odnos s majkom


“Ja vjerujem da je majka tu ipak bila nemoćna i, kako sam doznao, ona je upozoravala njih dvojicu da se maknu od curice jer će ih prijaviti policiji, ali oni su to odbijali. Navodno su joj govorili da se oni uopće ne boje policije”, kaže naš sugovornik.
“Vjerujem da su one jako loše živjele i sasvim je jasno da djevojčica nema oca, što znači da je ona pod majčinom zaštitom, a još je više nejasno kako to da se sve prijavi tek nakon što je djevojčica desetak puta općila s njima. Nešto je tu sumnjivo i netko je tu morao imati debele koristi”, kaže naš sugovornik blizak istrazi.
Cijeli slučaj je u još uvijek predistražnim radnjama i ne zna se hoće li biti podignuta optužnica i hoće li biti otkriveno više aktera cijelog događaja.
Javnost u Tuzli želi da odgovorni pred Sudom odgovaraju okarakterizirani kao pedofili, jer je ova djevojčica prema svim zakonima još uvijek dijete. U BiH nema još niti jedne presude zbog kaznenog djela pedofilije.

Piše: Maja Nikolić/dnevni list