Paravinja je lagao da je ubio Antoniju da izbjegne istragu o ubojstvu srpske novinarke 1994.?

Istražitelji Hrvatske i Srbije za Jutarnji list potvrdili su da je Dragan Paravinja umiješan u organizaciju ubojstva srpske novinarke Radislave Dade Vujasinović, čije ubojstvo iz 1994. godine do dandanas nije riješeno. Dada Vujasinović oštro je pisala protiv Željka Ražnatovića Arkana, koji joj je i osobno prijetio.

Paravinjina bi povezanost s ovim slučajem mogla baciti posve novo svjetlo na slučaj nestale Antonije Bilić iz Drniša. Istražitelji sada otvaraju mogućnost da je Paravinja lagao u svojem iskazu u Banja Luci.

- Toliko ga je strah povratka u Srbiju da postoji mogućnost da je lagao da je ubio Antoniju, samo kako bi bio predan hrvatskoj policiji i vlastima, a ne srpskoj. Ono što sa sigurnošću možemo tvrditi jest da je Paravinja ili sudjelovao u organizaciji tog ubojstva ili je čvrsto povezan s organizatorima - govori nam visokopozicionirani izvor iz MUP-a.

Doznajemo da je Paravinja hrvatskim istražiteljima i sam potvrdio da "o slučaju Dade Vujasinović zna vrlo mnogo", no o tome još uvijek ne želi pričati.