OTMICA DJEVOJČICE Policija traga za pedofilom poznatijim kao 'Malčanski berberin'

niš, Malčanski berberin, djevojčica, otmica, Malčanski berberin, potraga

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem s fotografije zbog sumnje da je na području Niša izvršio kazneno djelo otmice.

Kuća u kojoj je pronađena ošišana kosa nestale dvanaestogodišnje Monike Karimanović pripada rođaku Ninoslava Jovanovića, poznatijem kao "Malčanski berberin", saznaje "Blic".

Kako Blic piše, ovo ukazuje da je Jovanović planirao gdje će odvesti djevojčicu.

https://www.youtube.com/watch?v=IGFO81v0gOI&feature=emb_title

"Znao je da u toj kući nema komšiluka i da u kućama koje se nalaze okolo ljudi samo periodično dolaze. Ovo je veliko selo, ali raštrkano, tu ga danima niko ne bi primijetio", kazao je izvor Blica.

U selu Orešac, koje se nalazi u okolini Knjaževca, pronađena je kosa za koju se sumnja kako pripada nestaloj djevojčici.

U kući su pronađeni i tragovi koji ukazuju da je neko u njoj proveo noć i tu jeo.

Na kući se vide i tragovi obijanja.

Prema neslužbenim informacijama "Blica" više mještana ovog sela prijavilo je policiji da je vidjelo Ninoslava Jovanovića i policija steže obruč oko njega.

Prethodno je djevojčičin ranac pronađen u šipražju u skrovištu na oko 150 metara od Malčanske petlje. Djevojčičina majka potvrdila je da pronađeni ranac pripada nestaloj djevojčici.

Skrovište je pronađeno u šipražju, tu je bio šator na dva nivoa, kao zemunica dijelom u zemlji, a u njoj vreća za spavanje.

"U zemunici nije bilo blata i tragova gaženja koji bi nastali da se u nju ulazilo poslije kiše. Unutra je sve bilo suho, a prethodnih dana je padala kiša, pa se sumnja da je ovo skrovište napušteno u petak ili subotu", kazao je izvor Blica.

U potragu su se uključili i psi tragači, ogroman broj policajaca i Žandarmerije, ali i građana.

Pretražuju se svi napušteni objekti, kuće, šipražja i šume.

Inače, Jovanović je nekoliko godina proveo u zatvoru zbog silovanja djece koju bi, prije silovanja, ošišao. Na jednom od suđenja priznao je kako ga šišanje seksualno uzbuđuje.