OTAC SE AUTOMOBILOM ZABIO U VOZILO IZ SUPROTNOG SMJERA: ‘Odvest ću sina u drugi, bolji svijet’

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
...policiji u Nišu 33-godišnji Miroslav Mitić najavivši tako da će se vratiti u svoje rodno Bobište i ondje presuditi sebi i šestogodišnjem dječaku.

No, policija je odmah potom krenula za njim kako bi spriječila tragediju. U međuvremenu su ga pokušali zaustaviti ispriječivši mu se na cesti, međutim to nije uspjelo. Kada je vidio da ga policija pokušava zaustaviti, Mitić se Golfom 2, pod punim gasom, zakucao u automobil koji je išao iz suprotnog smjera. Samo prisebnošću vozača koji se nalazio u tom vozilu Blagoja S. nesreća nije bila toliko stravična i dječak ju je uspio preživjeti.

Izbjegnut frontalni sudar

"Vidio sam ga i pokušao usporiti i skrenuti. Na žalost, svom silinom se zabio u moj automobil", kazao je Blagoje S. koji je u nesreći zadobio ozljedu glave dok njegov suvozač nije ozlijeđen.

No, Blagoje S. se ipak uspio malo pomaknuti s ceste tako da nije došlo do onog najgoreg - frontalnog sudara. To je spasilo dječaku život, jer je udarac ublažen, a dječak je pao između dva sjedala. Policija je razbila staklo i izvukla dječaka koji je zadobio tek ogrebotine.
Mitić nije preživio

Međutim, Mitić nije preživio. Nakon dvosatne bitke u bolnici podlegao je ozljedama.

Blic piše kako je Mitić posljednjih godina sam brinuo o djetetu jer ga je supruga Snežana B. napustila i dijete nije viđala. Spekulira se da je upao u velike dugove, imao je kriminalni dosje, a također, nikada nije prebolio veliku obiteljsku tragediju koja ga je zadesila prije sedam, osam godina kada je u njegovu rodnom selu lokalni kriminalac ubio njegova oca i djeda.

Net.hr