Otac prijavio nestanak sina u Sarajevu: Strah me da ga je netko ubio

Otac prijavio nestanak sina u Sarajevu: Strah me da ga je netko ubio

Redakciji „Dnevnog avaza“ obratio se Meljazim Mučišta Mizi, koji je, kako kaže, Policijskoj upravi Novo Sarajevo prijavio nestanak 30-godišnjeg sina Emraha Mučišta.

Emrah je u četvrtak, 28. studenog, izašao ispred obiteljske kuće u Novopazarskoj ulici da zapali cigaretu.

- Rekao je da ide malo prošetati i nikad se nije vratio. Na sebi je imao smeđe pantalone, crne tenisice i plavi džemper. Ostala mu je osobna iskaznica u jakni i mobitel koji se punio. Molim sve građane koji su ga vidjeli ili znaju gdje se nalazi da nam se jave na telefon 061/836-682 ili da obavijeste policiju - kazao je Meljazim Mučišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, Emrah je 27. rujna ove godine izašao iz KPZ-a Zenica nakon što je izdražao kaznu zatvora.

Tražeći sina, Meljazim je prvo otišao u policijske uprave u Novom Sarajevu i Novom Gradu misleći da mu je sin ponovo uhićen. Kako u policiji nije bilo takvih informacija, Meljazim je sam krenuo u potragu od Baščaršije do Ilidže.

- Neki su mi rekli da su ga vidjeli u Švrakinom na trolejbuskoj stanici, pa sam i to prijavio policiji u Novom Sarajevu. Išao sam rodbini na Otes, ali ga oni nisu vidjeli. Obišao sam i ruševine kod željezničkog kolodvora, tamo gdje ima migranata, ali ga nisam našao - pojašnjava Meljazim.

Dodaje da Emrah po izlasku iz zatvora nije pravio probleme te da je uglavnom bio u kući, a vani je izlazio samo u pratnji oca.

- Znate da je moj sin imao problema s drogom. Kada je izašao iz zatvora, bio je dobro, nije se od mene odvajao. Molim sve građane da mi pomognu da ga nađem. Strah me da ga je netko ubio i ostavio u neku ruševinu ili da ga je ''navukla'' stara raja - kazao nam je Meljazim.