Osijek: Profesor usred učionice grlio i ljubio maloljetnu učenicu!

Učenica Medicinske škole u Osijeku kazneno je prijavila svog profesora jer ju je, tvrdi, dirao. Incident se zbio 9. svibnja usred učionice, a navodno ju je počeo grliti i ljubiti.

Profesor je, tvrde đaci, poznat po tome da se voli "očešati" o učenice.

- Znao je cure pomilovati po kosi, trbuhu ili rukama dok odgovaraju gradivo, ili slučajno po stražnjici. Neugodno je to, ali bilo im je glupo prijaviti, ipak je on profesor pa su mislili kako im neće povjerovati - priča se po školi.

Kako se profesor bavi i fotografijom, nekoliko je učenica, navode đaci, tražio da ih fotografira. Policija ga je, govore nam učenici, "pokupila" u školi prije tjedan dana i odvela na razgovor.

- Došla su po njega četiri policajca s "maricom". Bili smo na nastavi i gledali sve kroz prozor - pričaju.

Ravnateljica škole Nada Prlić je bila službeno odsutna, no doznaje se kako nastavnik trenutno nije na radnom mjestu. Škola surađuje s policijom. U policiji su nam samo kratko potvrdili događaj, ne navodeći imena.

- Djelatnik jedne srednje škole prijavljen je da je u učionici dirao malodobnu učenicu. Slijedi posebno izvješće Džravnom odvjetnišvu - izvijestio je Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

vecernji.hr