Optužen zbog teškog fizičkog zlostavljanja i ozljeđivanja kćerke i supruge

silovanje, zlostavljanje, sud, droga, silovanje, Zagreb, silovatelji, silovanje, malezija, Armija BiH, ratni zločin, silovanje, obitelj, nasilje, Nasilje u obitelji, spolni odnosi, maloljetna djevojčica, optužba, seksualni prekršaj, maloljetna djevojčica, seks sa maloljetnicom, obiteljsko nasilje, roditelji i djeca, obiteljsko nasilje

Tužiteljstvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv B.S. (58) iz Brčkog zbog sumnje da je oko 20. kolovoza ove godine teškim zlostavljanjem i nanošenjem ozljeda supruzi i kćerki počinio nasilje u obitelji.

Pred Osnovnim sudom Distrikta, koji je potvrdio optužnicu, B.S. je optužen za nasilje u kojem je članu obitelji nanesena teška tjelesna ozljeda, priopćeno je iz Tužiteljstva Brčkog.

Tužiteljstvo Distrikta optužilo je B.S. da je u sredinom kolovoza u Brčkom, u dvorištu obiteljske kuće u kojoj zajedno žive, nakon verbalnog sukoba fizički napao oštećene nanijevši im objema tjelesne ozljede. Sumnja se da je optuženi udarcima rukom u glavu najprije teško ozlijedio kćerku u predjelu lijevog uha, a potom i suprugu polomivši joj umjetnu vilicu. B.S. je potom supruzi zadao nogom udarac u stomak, dok je kćerku udario još nekoliko puta pri njenom pokušaju da zaštiti majku - navodi se u optužnici.

Nakon kompliciranja ozljeda, kćerka je poslije nekoliko dana podnijela prijavu protiv B.S., koji je odmah osumnjičen i ubrzo procesuiran zbog teškog obiteljskog nasilja.

Nedugo nakon prijavljivanja, Tužiteljstvo je sprovelo brzu i efikasnu istragu i podiglo optužnicu protiv B.S. za kazneno djelo nasilje u obitelji za koje je propisana kazna zatvora od jedne do pet godina. U daljnjem toku kaznenog postupka Tužiteljstvo je optužnicu dostavilo Osnovnom sudu Brčko distrikta, gdje je u cijelosti potvrđena, stoji u priopćenju.