Omiljena konobarica utopila se u Savi dok se kupala s dečkom

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje

Milena Dalić (23) iz Bošnjaka utopila se u Savi na izletištu Repovac kod Štitara u nedjelju poslijepodne. Nesretna se djevojka s dečkom i njegovim bratićem kupala nedaleko od riječnog otočića do kojega su doplovili drvenim čamcem kada je odjednom nestala pod površinom. Njih su dvojica odmah zaronili za njom, ali je nisu našli. O utapanju je obaviještena policija u Županji, no tijelo će, s obzirom na to da se tragedija dogodila bliže desnoj obali Save, morati potražiti pripadnici specijalne policije iz BiH.

– Milena je bila šesto od sedmero djece. Kada je završila srednju školu, najprije je radila u jednom kafiću u Bošnjacima, a onda je otišla raditi u Županju, također u kafić. U početku sam je vozio na posao i s posla, no ubrzo je unajmila stan i odselila se u Županju. Svakodnevno smo se čuli telefonom, često je dolazila kući, pomagala nam je od svoje plaće koliko je mogla, a sada je više nema – govori kroza suze neutješni otac Ilija Dalić.

Samo riječi hvale za pokojnu djevojku ima i njezin poslodavac, vlasnik kafića Rubikon, u kojemu je Milena radila kao konobarica. Bila je, ističe, vrijedna i skromna, omiljena među zaposlenicima, prenosi večernji list.

Policijski su ronioci, kako se doznaje, iz Sarajeva došli jučer poslijepodne i odmah počeli potragu. Pronađu li tijelo u desnoj polovici Save, ono će, prema zakonima, morati biti prebačeno na obdukciju čak u Sarajevo.