Oduzela sebi život nakon kraja veze sa starijim muškarcem!

samoubojstvo, djevojčica, stariji muškarac

Rodbina Megan Edmunds izjavila je na sudu da ne znaju razloge zbog kojih je djevojka sebi oduzela život. Ipak, izjavili su da su znali da je Megan imala spolne odnose s puno starijim muškarcem, a koji su završili kad je doznao da je maloljetna. Megan je bila najmlađa od petero djece, i jedina je još živjela u roditeljskom domu u trenutku tragedije. 

Njena majka je izjavila da je Megan voljela izlaziti, a sedam mjeseci prije smrti bila je izbačena iz škole i prebačena je u specijalno odjeljenje. Tada se puno promijenila, a noć prije smrti pobjegla je u Manchester s prijateljicom kako bi ona vidjela svog momka, a policija ih je vratila kući. Megan nije bila žrtva zlostavljanja, ona je imala stariju braću i sestre i mene kao samohranu majku. Bila je čvrstog karaktera i bile smo jako bliske.

Istraga je pokazala da je Megan posjetila kliniku za planiranje obitelji i osoblju se povjerila da je u vezi sa starijim muškarcem, ali oni nisu pozvali policiju. Policija je tog čovjeka pratila i pronašla, a on je ispričao da mu je Megan slagala godine. Kad je dobio anononimni poziv doznao je da djevojčica ima samo 13 godina, pa je odmah završio vezu s njom. 

Izvor: doznajemo.com