Ocu koji je silovao kćer kazna sa 12 godina smanjena na 7 i pol

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Time je ukinuta prvostupanjska presuda bjelovarskog Županijskog suda kojom je bio osuđen na 12 godina zatvora.

U kolovozu protekle godine stanovnici malog i povučenog sela u daruvarskoj okolici ostali su zgroženi potresnom ispoviješću nesretne kćeri koja je skupila snage i bez ičije pomoći oca odlučila prijaviti Centru za socijalnu skrb, a zatim i policiji. Događaji u do tada povučenoj obitelji kulminirali su 27. travnja 2008. godine oko 2 sata ujutro kada je otac automobilom pokupio malodobnu kćer koja se vratila s izleta. Tada ju je i silovao. Ubrzo nakon toga, nesretna se djevojka pokušala ubiti, a prema iskazu njene majke, kći je jedne večeri popila 30–ak praxitena. Nakon četiri dana kome jedva je ostala živa. - Prije nego je popila tablete rekla mi je ''Ili ga ti ubij ili ću ga ja! Ti si toliko glupa i ne znaš što nam radi! Ja to više ne mogu izdržati i otići ću na policiju i sve ću im reći!'' Na to sam joj napomenula kako je otac prema njoj zločest jer je popustila u školi i da je samo savjetuje da uči. Ona je odgovorila ''Idi van iz sobe, ovo ti je zadnji put da me vidiš!'' Drugo jutro sam je pronašla kako leži na podu bez znakova života. Muž se dugo oglušivao na moja zapomaganja da je odvezemo u bolnicu jer je gledao televiziju. Rekao je da se ona samo malo napila - kazala je majka.

Kako smo uspjeli saznati iz Centra za socijalnu skrb, nesretna se djevojka unatoč velikoj traumi danas uspješno oporavlja i pokušava ponovno integrirati u društvo.

bjelovarski list