Objavljena imena jutros uhićenih 5 narkodilera

Prema njegovim riječima, četvorica uhićenih su iz Kiseljaka, državljani BiH, a jedan je iz Herceg Novog, državljanin Crne Gore.

Nosović je na izvanrednoj konferenciji za novinare u Trebinju rekao da je policija na ulazu u Gacko, iz pravca Bileće, na lokalitetu Voćnjak, jutros u 5.45, zaustavila vozilo marke "audi A4" bosanskohercegovačkig registarskih oznaka, kojim je upravljala osoba s inicijalima O.D. iz Kiseljaka.

S njim u vozilu bili su i P.S., također iz Kiseljaka, i G.D. iz Herceg Novog. Pretresom automobila nađeno je oko 11 kilograma i 200 grama droge, tržišne vrijednosti oko 27 000 KM.

"Prilikom zaustavljanja vozila, O.D. je pokušao pobjeći s automobilom i time ugrozio sigurnost policije, a bjekstvo je spriječeno uporabom sredstava prinude", objasnio je zamjenik načelnika CJS Trebinje.

Policija je uhitila i osobu s inicijalima B.M. iz Kiseljaka, koji je upravljao vozilom marke "golf 2", a koji se kretao ispred "audija", i osobu s inicijalma H.S. koji se nalazio na mjestu suvozača.

Uhićeni će nakon kriminalističke obrade biti predani nadležnom tužiteljstvu, a O.B. će se teretiti i za napad na službenu osobu prilikom obavljanja službene dužnosti.

Jutrošnju akciju su nakon niza operativnih saznanja proveli pripadnici Jedinice za podršku i Sektora kriminalističke policije CJS Trebinje, kao i Policijske stanice Gacko.

U okviru akcije "Mreža" od početka godina u Hercegovini je oduzeto više od 63 kilograma skanka i procesuirane 42 osobe, od čega se 31 tereti za organizirani kriminal.

Srna neslužbeno saznaje da su uhićeni Danijel Oroz (31), Stipe Pravdić (33), Mahir Babaluk (26) i Samir Hasanhodžić (29) iz Kiseljaka, te Dragan Gajić (24) iz Herceg Novog.