OBITELJSKA TRAGEDIJA Ubio sina, ranio suprugu, pa izvršio samoubojstvo

OBITELJSKA TRAGEDIJA Ubio sina, ranio suprugu, pa izvršio samoubojstvo
Hercegovina.info

Obiteljska tragedija dogodila se jutros u naselju Ciljuge kod Živinica kada je pod još uvijek neutvrđenim okolnostima muškarac ubio sina, ranio suprugu, a zatim izvršio samoubojstvo.

Kako je za Klix.ba kazala glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog županije (MUPTŽ) Amra Kapidžić, jutros u 8:10 sati Policijska stanica Živinice obavještena da je u Ciljugama kdo Živinica došlo do pucnjave u obiteljskoj kući.

"Pronađena su dva beživotna tijela muške osobe i pištolj. Također tom prilikom jedna ženska osoba je ranjena i prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede i ona je zadržana na daljnjem liječenju", kazala je Kapidžić.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave Živinice i Jedinica policije za specijalnu podršku. Očevidom rukovodi tužitelj Tužiteljstva TŽ.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Tužiteljstva Tuzlanske županije, 54-godišnji Zijad Mujčinović prvenstveno je pucao na svoju suprugu koja se uspjela spasiti tako što je pobjegla iz kuće.

Nakon toga je pucao u svoga sina A. M. kojeg je usmrtio s više hitaca, a potom je izvršio samoubojstvo pucajući sebi u glavu.

Trenutno se utvrđuju motivi i sve druge okolnosti koji su doveli do ove obiteljske tragedije, a dežurni županijski tužitelj će izdati sve potrebne naredbe.

Neslužbeno se saznaje da je ovoj tragediji prethodila svađa između supružnika, nakon čega je muškarac potegao pištolj.