OBITELJSKA TRAGEDIJA Do svađe je došlo zbog optužbi za seksualno zlostavljanje kćeri...

OBITELJSKA TRAGEDIJA Do svađe je došlo zbog optužbi za seksualno zlostavljanje kćeri...
eMedjimurje

Bojan Balog (35) iz Male Subotice je jučer, 16. veljače, s nekoliko uboda nožem usmrtio svoju suprugu Violetu Balog (37).

Ubojstvo se dogodilo jučer predvečer u romskom naselju Piškorovec kraj Male Subotice. Policija je u kratkom priopćenju potvrdila ubojstvo.

'Jučer, 16. veljače 2020. godine u 18.52 , centar policijske uprave međimurske u Čakovcu zaprimio je dojavu županijske bolnice da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnim po život. Danas, 17. veljače u jutarnjim satima, je žena nažalost preminula, priopćeno je iz policije.

Kako saznaje Jutarnji list, ovo nije prvi put da je Bojan na suprugu nasrnuo nožem. Isto se dogodilo prije 5-6 mjeseci, kažu susjedi, ali nesretna žena taj put nije pozvala policiju.

Supružnici, skloni alkoholu, navodno su zajedno pili velike količine konjaka, nakon čega je supruga istrčala iz kuće, trčala naseljem i glasno vikala.

Bojan ju je uvjerio da se vrati u kuću, gdje ju je potom teško ozlijedio, nakon čega je pozvana hitna pomoć i nesretnu ženu je odvela u bolnicu gdje je jutros izgubila bitku za život.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, svađe među supružnicima započele su zbog sumnje da je suprug seksualno zlostavljao njihovu maloljetnu kćer. Zbog toga je prije 3 tjedna u naselju održan i tzv. 'ciganski sud' gdje se na javnom prostoru okupe stanovnici naselja te dvojica starijih ispituju osumnjičenoga o istinitosti optužbi.

Bojan Balog 'sucima' se zakleo da nije imao neprimjerene odnose sa svojom danas 14-godišnjom kćeri.