Obiteljska svađa umalo kobno završila

Obiteljska svađa umalo kobno završila
Iako je taj udarac mogao biti koban, 23-godišnjakinja je imala pravu sreću jer svekar prema njezinoj glavi nije okrenuo oštriji kraj motike. Zato joj je, kako doznajemo, nanio lakšu ozljedu.Svađa oko odgoja djece umalo je stajala života 23-godišnjakinju koju je zbog toga pokušao ubiti njezin 56-godišnji svekar.

Ovaj nesvakidašnji brutalni obračun dogodio se u Gornjoj Stubici gdje je 56-godišnjak u posljepodnevnim satima počeo svojoj nevjesti prigovarati kako odgaja djecu. Ova mu očito nije ostala dužna, jer je branila svoje majčinsko pravo da bude nositelj djetetovog odgoja.

U idućem trenutku bijesni 56-godišnjak ne mogavši se više kontrolirati zgrabio je motiku i njome nasrnuo na snahu. Mladoj je ženi, kako doznajemo, zadao jedan udarac u glavu.

Iako je taj udarac mogao biti koban, 23-godišnjakinja je imala pravu sreću jer svekar prema njezinoj glavi nije okrenuo oštriji kraj motike. Zato joj je, kako doznajemo, nanio lakšu ozljedu, pa je nakon ukazane liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

Nasilni, svekar ubrzo je priveden na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je zaključeno kako ima dovoljno dokaza da ga se prijavi za pokušaj ubojstva. Tu kvalifikaciju brutalnog nasrtaja na nevjestu prihvatilo je i Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu koje je pokrenulo istragu protiv 56-godišnjaka. Rasplet postupka on će čekati iza rešetaka jer je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu zaključio kako postoji opasnost da bi mogao pokušati utjecati na svjedoke.

novilist.hr