Obavljena rekonstrukcija događaja navijačkih nereda u Širokom Brijegu

navijački neredi, nogomet, Komitet za normalizaciju, navijački neredi, Vedran Puljić, suđenje, Oliver Knezović, Široki Brijeg, Oliver Knezović, Vedran Puljić, Vedran Puljić, navijači, Horde zla, Široki Brijeg, Oliver Knezović

...24-godišnjeg navijača Sarajeva Vedrana Puljića. Rekonstrukcija je izvršena u sklopu istrage koja se kontinuirano provodi već skoro pola godine. Pristup medijima bio je onemogućen, ali je glavna tužiteljica Zapadnohercegovačke županije potvrdila kako se istraga za ubojstvo osim protiv Olivera Knezovića koji je odbjegao u Hrvatsku vodi i protiv policajca Dragana Vujevića.

Osim ubojstva Vedrana Puljića, rekonstrukcijom se utvrđivalo kako je došlo do ranjavanja nekoliko navijača i stanovnika Širokoga brijega. U istrazi koju vodi ovo tužiteljstvo postoji 19 odvojenih predmeta, a prvi rezultati uskoro bi trebali biti predstavljeni javnosti.

"Rekonstrukcija se radila na širem području Širokog Brijega, a osim policije, vještaka balističara i obdukcioniste, bilo je prisutno oko 50 osoba, što svjedoka, što sudionika ovog događaja. Osobe su iz Širokog Brijega i iz Sarajeva", kazala je tužiteljica Vesna Ćavar.

fena