Nožem supruga ubola u prsa

zlostavljanje, silovanje, uhićenje, zlostavljanje, žene, sigurna kuća, zlostavljanje, zatočenje, drogiranje, ljubomora, varanje, silovanje, zlostavljanje, bettina, zlostavljanje, prijetnje, tučnjava, zlostavljanje, ispovijest, zlostavljanje, silovanja, obitelj, silovanje, strah, zlostavaljanje, žene, Dan protiv nasilja nad ženama, nasilje nad ženama, Nasilje u obitelji, žene, crna kronika, pokušaj ubojstva, istražni zatvor,  nožem u prsa, Suosjećanje, nasilje nad ženama, za žene i muškarce, emocije, Split, maltretiranje, ljubomorni partner, obiteljsko nasilje, porast nasilja, seksualno uznemiravanje, psihičko i fizičko zlostavljanje, zlostavljanje
Šezdesetčetverogodišnja žena ubola je kuhinjskim nožem u prsa godinu dana starijeg supruga u srijedu oko 19 sati u njihovoj kući u Donjoj Motičini. Neslužbeno doznajemo da ga je ubola nožem oštrice od 15-ak centimetara u desnu stranu prsišta. Nakon što je uhićena zbog pokušaja ubojstva, i ispitana u državnom odvjetništvu, 64-godišnjakinja je predana sucu istrage Županijskog suda u Osijeku. Odvjetništvo je predložilo da joj se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage i ponavljanja djela.

Kako doznajemo od Miroslava Rošca, glasnogovornika Županijskog suda u Osijeku, 64-godišnjakinji je određen istražni zatvor od mjesec dana, jer je s obzirom na kvalifikaciju djela - pokušaj ubojstva, pritvor bio nužan. U pritvoru ostaje zbog opasnosti od ponavljanja djela te da ne bi utjecala na svjedoke koji imaju neke informacije u vezi s cijelim slučajem. Prema dostupnim informacijama, njezin suprug je operiran i izvan je životne opasnosti.

glas-slavonije.hr