Nova akcija SIPA-e: Uhićeno šest trgovaca oružjem!

Postrojba Zulfikar, ratko mladić, ratni zločin, droga, dževad mlaćo, branitelji, policija, akcija, policija, šverc, akcija, sipa uhićenje, policija, akcija, policija, akcija, Sipa, heroin, Ćazim Behrić, upravitelj logora, Drmaljevo, velika kladuša, brutalni incident, teško ozlijeđena, Mladić i djevojka, raspamećen, traumatologija, Zagreb, uhićenja, akcija, droga, Mostar, Sipa, uhićenja, akcija, Policijski dužnosnici, Sipa, BIH, Policijski dužnosnici, prijedor, Sipa, ratni zločinac, ratni zločin, ratni zločini, Sipa, krađa auta, auto mafija, policijska tijela bih, policijski odbor, Ministarstvo sigurnosti BiH, prijevoz, Vjekoslav Bevanda, Denis Zvizdić
"Akcija uhićenja šest osoba realizirana je na području Livna, Bihaća i Cazina. Zaplijenjena je veća količina naoružanja i vojne opreme kao i krivotvorenih diploma, uvjerenja, putnih isprava i drugih osobnih dokumenata. Osobe lišene slobode osumnjičene su da su na ilegalnom tržištu za određeni novčani iznos prodavale i nudile na prodaju naoružanje i vojnu opremu kao i krivotvorene osobne i druge dokumente", izjavio je Boris Grubešić, rukovoditelj Odjela za odnose s javnošću Tužiteljstva BiH.

Daljom istragom Tužiteljstva i SIPA-e nastojat će se utvrditi količina oružja, vojne opreme i krivotvorenih dokumenata, koju je ova organizirana kriminalna skupina pustila u promet.

Uhićeni će biti predani u zakonskom roku postupajućem tužitelju, koji će ispitati osumnjičene i nakon toga odlučiti o pokretanju prijedloga za određivanje pritvora.

(Fena)