Neutješna Barica: Neka me ubiju ako je pušenje "trave" grijeh

marihuana, marihuana, marihuana, Klek, Hrvatska, droga, Mostar, legalizacija marihuane, legalizacija, marihuana, joint, trava, marihuana, legalizacija marihuane

Naime, policajci su u sinovu vrtu pronašli dvije biljke nalik na marihuanu, a potom su ispred kuće njegove  majke pronašli još sedam stabljika. Potom im je 39-godišnji uzgajivač uručio još 54,5 grama sušene marihuane i 64 sjemenke, a policajci su doznali i kako je on ovoga proljeća zasadio još 20 biljaka o kojima je brinula njegova majka, redovito ih zalijevajući. Uzgojenu "travu" potom su trošile i druge osobe, zaključuju u policiji. Kako doznajemo, riječ je o K. B. (69), udovici iz Golubića, i njezinom sinu N. K.(39).

Inače, majka  je policijskim inspektorima  priznala kako je i ona povremeno znala "smotati"  marihuanu i pušiti je te im pokazala i gdje je to činila. Njoj to nije bilo ništa neobično budući da je i inače imala naviku "motanja" duhana koji je po povoljnoj cijeni nabavljala u BiH. No zbog siromaštva bi često ostajala bez duhana pa bi se poslužila  zamjenskim cigaretama od marihuane.

– Neka me ubiju ako je pušenje "trave" grijeh – kaže neutješna Barica.

Majka i sin nisu osumnjičeni za  prodaju marihuane, nego samo za uzgajanje, trošenje i  nuđenje uroda "trećim osobama".

izvor: večernji list