Nesvakidašnja nesreća: Podivljali volovi (Boškarini) u auto-kampu kraj Poreča

bikovi, Četvero ozlijeđenih, auto kamp
Četvero ljudi ozlijeđeno je u nesvakidašnjoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 18.40 sati dogodila u auto-kampu Ulika na području Tara, kraj Poreča, gdje su tijekom održavanja manifestacije na turiste nasrnuli volovi, izvijestila je u utorak istarska policija.

Prema policijskim podacima do nemilog događaja došlo je kada je u auto-kampu 68-godišnjak upravljao zaprežnim kolima koja su vukla dva vola. U jednom trenutku 68-godišnjak je zaustavio kola, a 20-godišnja djelatnica pozvala je goste kampa da se približe kako bi vidjeli volove.

Kada je 56-godišnja slovenska državljanka stala između njih u namjeri da ih fotografira, volovi su se uznemirili te nekontrolirano počeli vući zaprežna kola. Pritom su kopitima ozlijedili slovensku državljanku i 68-godišnjaka koji ih je pokušao smiriti. Osim toga, uslijed nekontroliranog kretanja kola ozlijeđena je i 20-godišnja djelatnica te 46-godišnji austrijski državljanin, inače gost kampa, a oštećeno je i nekoliko kamp-kućica.

Dvoje od četvero ozlijeđenih prevezeni su u Opću bolnicu u Puli dok je preostalima pružena pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći u Poreču.

Hina