Napao žensku osobu pa krenuo sjekirom na policijske službenike

...Ivan Š. iz Glamoča koji je fizički napao i ozlijedio 39-godišnju A.S. također iz Glamoča, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Glamoč koji su navedenu A.S. zbog vidljivih ozljeda prevezli u DZ Glamoč, gdje joj je ukazana liječnička pomoć nakon čega je zbog težine istih prevezena u MC Livno.

Istodobno dok je ukazivana pomoć već spomenutoj osobi, policija se dala u potragu za počiniteljem kojeg su oko 23,30 sati pronašli u ul. I. Lole Ribara u Glamoču sa sjekirom u ruci. Pri policijskoj intervenciji, imenovani je navedenim hladnim oružjem krenuo naspram njih s namjerom ozljeđivanja da bi tog istog trenutka svu svoju ljutnju i bijes ispoljio udarcima na službeno vozilo marke "Golf IV" oštetivši prednje vjetrobransko staklo i poklopac od motora.

Na kraju je ipak Ivan. Š. svladan od strane Glamočke policije nakon čega je prevezen u DZ Glamoč, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a potom u PP Glamoč, gdje je lišen slobode i smješten u njihove prostorije do daljnjeg.