Najgori slučaj čedomorstva

crna kronika, teška prometna nesreća, Batajnica, pogibja, kriminalci, presuda, Zijad Turković, Australija, Policija u Queenslandu,  Sydney grad, Francuska, čedomorstvo
Tijela pet mrtvih beba pronađena su u četvrtak u kući na jugozapadu Francuske što se čini kao najgori slučaj čedomorstva u toj zemlji u zadnjih pet godina.

Pet tijela pronađeno je u kući u Lochatsu, mirnom mjestašcu od 700 stanovnika pedesetak kilometara južno od Bordeauxa, u šumi Landes, rekao je izvor blizak istrazi.

Prvo tijelo novorođenčeta pronašao je u četvrtak ujutro majčin partner u prijenosnom hladnjaku u obiteljskoj kući. Policija je »tijekom pretrage otkrila još četiri tijela beba«, rekao je izvor. Ta četiri tijela pronađena su u zamrzivaču.

Majka stara 35 godina koja je, kako se čini, rodila sama u svojem domu, hospitalizirana je u Bordeauxu kako bi se napravio ginekološki i psihijatrijski pregled.

Njezin 40-godišnji partner smješten je u pritvor. »Potpuno je slomljen, tvrdi kako mu ništa nije jasno a još ga nisu obavijestili o otkriću ostala četiri tijela«, dodao je isti izvor.

Par ima dvije kćeri od 13 i 15 godina, a radi u poljoprivredi, vodeći naizgled normalan život.

Najgore čedomorstvo koje je zadesilo Francusku ono je iz 2010. kad je majka usmrtila osam beba u Villers-au-Tertre, na sjeveru zemlje.

Hina