Na rođendanskom slavlju u Bijeljini ubijen sin glavnog prometnog inspektora u RS

Na rođendanskom slavlju u Bijeljini ubijen sin glavnog prometnog inspektora u RS
Iz oružja je pucao Dragan Trifković (24), koji je te noći slavio rođendan u unajmljenom stanu, saznaje "Dnevni avaz".

Dragomir Perić, glasnogovornik Centra javne sigurnosti Bijeljina, potvrdio je da je na rođendanskom slavlju došlo do tragedije. Trifković je ispalio više hitaca iz automatske puške, a Drašković je na licu mjesta preminuo.

Izvršenim očevidom pronađena je automatska puška kojom je izvršeno kazneno djelo, a okružni tužitelj naredio je obdukciju tijela ubijenog.

U tijeku je kriminalistička obrada u cilju utvrđivanja svih činjenica i motiva ovog ubojstva. Perić je naglasio da je izvršitelj od ranije poznat policiji i da je te noći slavio rođendan.

„Bilo je gostiju i mi ćemo saslušati sve svjedoke radi utvrđivanja okolnosti pod kojima se dogodilo ovo ubojstvo", kazao je Perić.

Saznajemo da je stan na prvom katu zgrade u Majevičkoj unajmila majka Dragana Trifkovića, koja živi i radi u Švicarskoj, gdje je i njen sin povremeno odlazio na rad. Roditelji su mu razvedeni, a susjedi u zgradi u kojoj se dogodila tragedija kažu da nisu čuli pucnje, ali su neprijatno iznenađeni činjenicom da se u blizini dogodilo ubojstvo i da su mladi ljudi bili u posjedu automatskog oružja.

Vlasnik stana u kojem se dogodilo ubojstvo nije se želio predstaviti, dodavši da mu je mladić redovno plaćao rentu i da je sve što je imao reći rekao policiji. No, u raspravi, najvjerojatnije, sa svojom suprugom čuli smo kada kaže da su mu bila sumnjiva sva ta okupljanja i da mu je policija, kad je upozoravao na to, rekla da je sve pod kontrolom, piše Dnevni Avaz.